Pure ambacht, Vers Vlees, huisbereide charcuterie, Salades, Verse bereide gerechten, Dagschotels, Koude buffetten, Vleesschotels, Erkenning Vakmanschap, Smiley
Pure ambacht, Vers Vlees, huisbereide charcuterie, Salades, Verse bereide gerechten, Dagschotels, Koude buffetten, Vleesschotels, Erkenning Vakmanschap, Smiley
De Slagerij
In de slagerij vinden we ambacht heel belangrijk. Vooral vers bereide charcuterie, dat is van belang. Witte en zwarte pensen, ontvette hesp, barbecueham en zelfbereide patés, volgens ambachtelijke receptuur en vanzelfsprekend bereid in de meest zorgzame omstandigheden. Rauwe hammen die volgens authentiek recept (60 jaar) nog steeds bereid worden. Ook de zouterijwaren zoals gezouten- en gerookte speksoorten worden bij ons zelf gemaakt, alsook de gerookte bacon.
Naast onze ambacht streven we ook steeds naar vooruitgang. Sinds enkele maanden kan u bij ons online bestellen, u plaatst uw bestelling via onze webshop, de dag nadien staat deze voor u klaar in de winkel. Op maandag- en donderdagavond kan u er ook voor kiezen om uw bestelling aan huis te laten leveren.
Ook voor bereide maaltijden kan u bij ons terecht, dit varieert van dagelijkse dagschotels tot afhaalmaaltijden voor grotere groepen.
We kunnen u met een gerust hart zeggen dat alles binnen onze slagerij volgens de opgestelde procedures verloopt. We ontvingen eind 2020 terug de SMILEY van het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid. Dit voor de 2e maal al. Daardoor kunnen we u garanderen dat de voedselveiligheid optimaal is.
We hebben ook de titel ontvangen van AMBACHTSMAN deze krijg je als je een ambacht uitvoerd met de handen. Deze wordt uigereikt door de FOD Economie.
We kregen ook de titel van HAND MADE IN BELGIUM. Hiervoor moet meer dan 50 % van de produkten in eigen atelier gemaakt worden. Dankzij de nauwkeurige controle van Unizo konden we deze titel bekomen.
© 2005-2024 Slagerij - Traiteur - Catering Leander